nerdak
 
نویسندگان
لینک دوستان
لینکی ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است

چگونه در مصرف نان صرفه جویی کنیم
همه ی شما بارها شاهد این منظره بوده اید که کسی تکه نانی را در خیابان از روی زمین بر می دارد و به کناری می گذارد.
و اگر دقت کرده باشید بزرگ تر های ما _ پدر و مادر و شدیدتر از آن ها پدر بزرگ و مادر بزرگ _ به دور نریختن نان و نگهداری صحیح از آن به صورتی که اصراف نشود تاکید خاصی دارند . متاسفانه بعضی از ما نسل امروزی ها کم تر به این گونه مسائل توجه می کنیم اما همه ی ما واقفیم که بسیاری از حرف های قدیمی ها درست و با حکمت بوده است پس سعی کنیم در نگهداری برکت سفره های مان کوشا باشیم .

 

 

نگه داری از نان
روش های زیر به شما کمک می کند تا کم ترین دور ریز نان را داشته باشید :
- چیدن نان های داغ بر روی هم ، کپک زدگی را تسریع ، فاسد شدن را تسهیل و ضایعات را تشدید می کند.
- قبل از سرد شدن کامل نان ها ، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در پلاستیک دربسته بگذارید.
خرید نان مازاد بر نیاز روزانه ، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید.
- حرارت نان باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. از دسته کردن نان داغ جدا بپرهیزید.
- نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت ، نانوای خوب و نگهداری صحیح است.
- خرید نان مازاد بر نیاز روزانه ، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید.
-از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذایی خود غافل نشوید . مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی 30تا40درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد. خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون می گردد.
- نان های تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سفید و روشن دارند.
- قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می نماید.
- انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن ، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات شدگی زودرس، تسریع در کپک زدگی و تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می گردد.
- نان سرد شده را در سفره در بسته نگهداری نمایید.
- هنگام خرید نان حتما یک سفره پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید.
- نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود ، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود.
انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن ، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات شدگی زودرس، تسریع در کپک زدگی و تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می گردد.
- آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بد هضم خواهد شد.
- نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوای آن ماهر و مصرف کننده آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۳۵:۴۰ ] [ admin ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب