nerdak
 
نویسندگان
لینک دوستان
لینکی ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است

ابتدا به تنه درخت زیتون با چوب می‌‌زدند تا میوه‌های زیتون به زمین بیفتند.

سپس آنها را با کمک سنگ داخل کاسه‌های چوبی له می‌‌کردند تا به روغن بیفتند.امروزه میوه زیتون را تکه‌های ریز می‌کنند و از آن خمیری به دست می‌‌آورند.این خمیر را با آب مخلوط نموده و داخل دستگاه گریز از مرکز (سانتریفوژ) می‌‌ریزند.در این دستگاه ضمن چرخش، روغن زیتون از بقیه مواد جدا می‌شود.

خواص روغن زیتونخواص روغن زیتون
روغنهای زیتون صنعتی را می‌‌توان بر اساس خواص شیمیایی و روش تهیه به انواع مختلفی طبقه بندی نمود.روغنهای زیتون خالص را تنها با استخراج به طریق فیزیکی تهیه می‌‌کنند. روغن زیتون کاملاً خالص دارای ارزش غذایی بالایی بوده و برای سلامتی مفید است. این نوع روغن زیتون، مزه گل می‌‌دهد.امروزه از روغن زیتون در پخت و پز و همچنین در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی استفاده می‌‌کنند.از این روغن صابون هم تهیه می‌‌نمایند.

تأثیرات روغن زیتون بر سلامتی
البته روغن زیتون را در صنایع دارویی و همچنین به عنوان سوخت چراغهای نفتی هم به کار می‌‌برند.آثار روغن زیتون بر تندرستی تحقیقات نشان داده که مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری (۲۳ گرم) روغن زیتون، خطرابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می‌‌دهد که این امر، به دلیل وجود چربیهای اشباع نشده در این روغن است.

بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربیهای اشباع شده از روغن زیتون استفادهشود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لازم بیشتر نباشد.همچنین روغن گردو و اسید چرب امگاــ۳ که در گوشت ماهی و سبزیجات وجود دارد همچون روغن زیتون، اسیدهای چرباشباع نشده دارند و بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی مفیدند.


خواص درمانی روغن زیتون
مصرف زیتون از پیری زودرس سلول ها جلوگیری می کند.ودرد را تسکین میدهد.مصرف مقادیر ی از روغن زیتون در رژیمغذایی ممکن است به پیشگیری از آسیب سلول های بدن که نهایتا به سرطان می‌انجامد کمک کند.محققان می گویند روغن زیتون را در جاهای تاریک بگذارید تا فواید بهداشتی آن از بین نرود.

نور باعث از بین رفتن بسیاری از آنتی اکسیدان هایی می شود که روغن زیتون به طور طبیعی دارای آنهاست.تولید کننده های روغن زیتون در انتخاب ظرف نگهداری این ماده باید توجه بیشتری داشته باشند چرا که معروف استروغن ها به مرور زمان در اثر نور و اکسیژن ، آنتی اکسیدان های خود را از دست می دهند.

محققان با قرار دادن شیشه های روغن زیتون در تاقچه های نورگیر دریافتند آنتی اکسیدان های آن ها پس از ۱۲ماه از بین رفتند.

روغن زیتون چیست؟
روغن زیتون، اسانسی است که از میوه‌ی درخت زیتون که اکثراً در مناطق مدیترانه‌ای وجود دارد، به دست می‌آید و قرن‌هاست انسان‌ها از آن استفاده می‌کنند. از این روغن در آشپزی، تهیه‌ی صابون و محصولات آرایشی و دارویی استفاده می‌شود. هم‌چنین می‌توان از این روغن به عنوان سوخت و یرای روشنایی لامپ‌ها استفاده کرد.روغن زیتون به کاهش میزان کلسترول خون کمک کرده و سرشار از چربی‌های تک اشباع نشده است.

منبع : پرشین وی

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۰۳:۲۹ ] [ admin ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب